Standhouder
The Busker

Maak kennis met The Busker Irish Whiskey. Een “nieuwe” Ierse whiskey die is gebaseerd op traditie en een zeer eigentijdse, jeugdige en gedurfde persoonlijkheid heeft.

The Busker is voor de personen die uit zijn op beleving… Personen die altijd een verhaal te delen hebben…  perfect voor degenen die nieuwsgierig zijn naar smaak, gretig naar inspiratie en een Ierse kwaliteitswhiskey als geen ander zoeken.

The Busker omvat alle vier soorten Ierse whiskey (Single Grain, Single Pot Still, Single Malt en een Blend) en wordt gemaakt in de Royal Oak Distillery.

EIGENTIJDS EN GEDURFD

The Busker! Een stoere moderne fles met een korte nek, sterke schouders en rechthoekige lijnen. Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk vast te houden. Een gescheurd etiket met grote letters en mooie kleuren om de huidige whisk(e)y drinker te verleiden.

The Busker gebruikt verschillende vaten gedurende het rijpingsproces van zijn whiskeys: ex Bourbon, Sherry en zeldzame Florio Marsala vaten uit Sicilië. Laatstgenoemde zorgt voor unieke tonen in de whiskey zoals gedroogd fruit en vijgen.

For those that gather crowds wherever they go
The characters that always have a story to share
Careful never to tell the same tale twice
For the seekers of the next special thing
The creators of their own tunes
For all those that live by “Be Bold or Bust”
…. Meet The Busker!

ROYAL OAK DISTILLERY

De Royal Oak Distillery is een distilleerderij van wereldklasse die handgemaakte Ierse whiskey produceert, met trots gelegen op een 18e-eeuws landgoed in de regio Ancient East, county Carlow in Ierland. Het is een van de grootste operationele whiskey distilleerderijen van Ierland. Voor meer info www.royaloakdistillery.com

Bekijk hieronder het totale The Busker assortiment bestaande uit:

THE BUSKER – TRIPLE CASK 40% – 5cl | 70cl | 100cl
THE BUSKER – SINGLE GRAIN 44,3% – 5cl | 70cl
THE BUSKER – SINGLE MALT 44,3% – 5cl | 70cl
THE BUSKER – SINGLE POT STILL 44,3% – 5cl | 70cl