Standhouder
Stichting Dutch Whiskyteers

De Whisky Angel Lisette en Whisky Devil Peter die hun passie voor Whisky willen delen met andere Whisky liefhebbers.

​Jarenlang stonden wij op Whisky festivals leden te werven voor de Usquebaugh Society maar in september 2017 zijn wij voor ons zelf begonnen met de Dutch Whiskyteers. Wij zijn twee gepassioneerde Whisky liefhebbers, connaisseurs met beide een brede smaak voor Whisky en ander gedistilleerd en gecertificeerd Whisky Ambassadors. Wij vinden niets mooiers dan onze passie voor Whisky te delen met andere Whisky liefhebbers en met Stichting Dutch Whiskyteers doen wij dat doormiddel van het vullen van tafels op festivals met zowel eigen collectie als met de Nederlandse Distilleerderijen die wij mogen vertegenwoordigen.

In de zes jaar dat wij nu bestaan zijn wij gegroeid van aarzelend een paar Whisky festivals naar een begrip in de Whisky wereld met als bekroning op ons werk de oprichting van een Stichting in augustus 2022.

Met hun doelstelling om ook kleinere Nederlandse distilleerderijen op de kaart te zetten, scoren Lisette & Peter (alias Stichting Dutch Whiskyteers) hoge ogen op diverse (Internationale) Whisky festivals. Hierbij bieden wij kleine (beginnende) Nederlandse Whisky distilleerderijen de gelegenheid om via ons meer naamsbekendheid te krijgen. Tel daar hun passie en liefde voor Schotse whisky bij op en je hebt een gouden combinatie. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk op bezoekers van Whisky Festivals.